Uusi orpokoti ja toimintakeskus avattiin juhlallisin menoin Intiassa

Lämpimät terveiset uudesta Intian toimintakeskuksestamme Khajipalemista, Andra Pradeshin osavaltiosta. Kuinka hyvältä tuntuikaan olla pitkästä aikaa Intiassa ja avata uusi orpokoti ja koulutuskeskus käyttöön. Viikko oli ikimuistoinen yhdessä Deborah-orpokodin lapsien, opettajien ja yhteistyöseurakuntien pastoreiden ja evankelistojen kanssa. Järjestimme myös kolmena päivänä isoja evankelioimiskampanjoita eri kylissä.
Toimintakeskuksen avajaiset olivat juhlalliset menot täynnä elämää, iloa, naurua ja tanssia. Intialaiseen tapaan juhlintaan osallistuivat myös tontilla asustelevat lehmät, puhvelit, kanat, koirat, kissat, papukaijat ja kanit. Orpokoti sijaitsee isolla puutarhatontilla, jossa on mm. mangopuita ja viljelmiä. Lapset opettelevat hoitamaan karjaa ja lehmät tuottavat tarvittavan määrän maitoa kodin tarpeisiin.
Olen onnellnen siitä, että Missiomaailmalla on nyt Intiassa erinomaiset tilat ja johtajat toiminnan kasvulle. Koulutuskeskuksessamme aloitetaan pian raamattukoulu hengellisille johtajille pastori Anilin johdolla. Sen lisäksi olemme laajentamassa työtämme hankkimalla rakennuksen, jossa on toiminut aina tähän kevääseen asti koulu. Olemme ostamassa rakennukset itsellemme ja perustamme siihen kristillisen koulun. Hankinta hinta on noin 15.000 euroa ja se sisältää koulurakennukset 400 lapselle ja bussin, millä voimme kuljettaa lapsia kouluun. Koulu on tarkoitettu ennen kaikkea orpokotimme lapsille, mutta myös muille lapsille, jotka haluavat opiskella kristillisessä koulussa.
Suurkiitokset kaikille Missiomaailman ystäville rukouksista ja tuestanne.
Matkastani ja uudesta toimintakeskuksesta voit lukea lisää seuraavassa Missiomaailman uutislehdestä.
Markus Korhonen