Tänä päivänä pelastuu juutalaisia enemmän kuin koskaan ennen. Olemme onnellisia siitä, että saamme olla mukana auttamassa juutalaista kansaa löytämään Jeesuksen Vapahtajanaan. Tämä on mahdollista Missiomaailman istuttaman Armontalon seurakuntakeskuksen kautta, joka on elävä ja hedelmällinen työ Israelin Beer Shevan kaupungissa.

Armontalossa toimii yksi alueen suurimmista messiaanisista seurakunnista sekä soppakeittiö köyhille, miesten kuntoutuskeskus ja raamattukoulu. Työtä johtavat paikalliset työntekijämme Dima ja Ella Prodkin, joiden sydämen palo on nähdä juutalaisten tulevan Jeesuksen luokse.  

Exodus-työ. Armontalo on mukana “Anna kansani mennä” -projektissa jonka tarkoituksena on auttaa Israeliin palaavia juutalaisia heidän ensiaskeleissaan. Paluumuuttajille jaetaan vaatteita ja taloustarvikkeita ja opastetaan myös käytännön asioissa, kuten työnhaussa. Lisäksi seurakuntalaiset vievät ruokaa koteihin vanhuksille ja sairaille, jotka eivät pysty tulemaan itse paikalle ja heidän puolestaan rukoillaan. Ihmeen kautta monilta potilailta ovat kivut kadonneet ja lääkärit ovat ihmetelleet yliluonnollista muutosta. Avun piirissä on myös holokaustista selvinneitä vanhuksia, joille saamme osoittaa Jeesuksen rakkautta. 

Soppakeittiö on auki kaksi kertaa viikossa tarjoten ruokaa alueen vähävaraisille Beer Shevan köyhällä alueella. Ennen ruoan tarjoamista paikalle kerrotaan Messiaasta, Jeesuksesta. Ruokatilaisuuksien yhteydessä annetaan ruokapaketteja vietäväksi niille, jotka eivät edes pysty tulemaan itse paikalle.

Miesten kuntoutustyössä moni rappiolla ollut huume- tai alkoholiriippuvainen on löytänyt Jeesuksen. Heille opetetaan Raamattua ja rukoillaan vapautumista ja parantumista. Pitkäjänteisen työn kautta Armontalossa on saatu nähdä monien täysin syrjäytyneiden miehien palaavan normaaliin työelämään. Dima pitää myös raamattukoulua osana kuntoutuskeskuksen toimintaa. 

Tehtävämme ei ole viedä sanomaa vain juutalaisille, mutta Raamatun mukaan se tulee viedä juutalaisille ensin, johon sisältyy Jumalan siunaus (Room.1:16). Jumala rakastaa omaa kansaansa ja meillä on mahdollisuus rakastaa Israelia, joka on vihatuin kansa maailmanhistoriassa. ”Ne jotka Israelia rakastavat saavat levon ja rauhan. Ps.122:6

Voit lahjoittaa Israelin työhön käyttämällä viitettä 4310, kiitos lahjastasi!