Uusi orpokoti rakenteilla Intiassa

Meillä on innostavia uutisia Intiasta. Deborah -orpokotimme lapset saavat muuttaa uuteen kotiin vuoden loppuu mennessä. Vanha rakennus on myyty ja uusi paikka sijaitsee Andra Pradeshin osavaltion puolella suurella puutarhatontilla. Kauniissa puutarhassa on paljon hedelmäpuita ja eläimiä, joita lapset saavat hoitaa. Pihalla on myös iso leikkikenttä alue pihaleikkeihin ja alue on turvallinen lapsille asua. Tällä tontilla on pidetty jo aikaisemmin pientä lastenkotia ja nyt tilat laajentuvat merkittävästi.

Uuden kodin rakennustyöt on aloitettu ja tavoitteena on saada 350 m2 tilat käyttöön nopeasti. Uudet tilat rakennetaan jo olemassa olevan 2016 rakennetun rakennuksen toiseksi kerrokseksi.Tällä hetkellä rakennustyöt ovat täydessä käynnissä, seinät ovat nyt jo nousemassa ja katon odotetaan valmistuvan muutaman kuukauden sisällä. Keräämme varoja nyt katon rakentamiseen, jonka kustannukset ovat 6000 euroa. Koko rakennuksen valmiiksi saattamiseksi tarvitaan vielä noin 26.000 euroa.

Olemme rakentamassa kotia yhteistyökumppaneidemme kanssa ja hanketta johtaa pastori Anil depal yhdessä vaimonsa Theresan kanssa. Pastori Anil koordinoi myös Missiomaailman evankeliointi- ja kampanjatyötä Intiassa. Tavoitteemme on jatkossa kouluttaa evankelistoja tavoittamaan Orissan ja Andra Pradeshin rajan läheisyydessä sijaitsevaa 90 heimokylää, joista suurin osa on evankeliumille tavoittamattomia heimoja. Tämä alue on ollut Missiomaailman näkynä pitkään. Yhteistyön alkaminen mahdollistaa nyt vahvemmin evankeliumin eteenpäin viemisen intialaisille sekä nuorten evankelistojen kouluttamisen.

Olemme kiitollisia Jumalalle tästä uudesta aikakaudesta Intian lähetystyössämme. Kiitos jokaiselle tukijalle taloudellisesta tuestanne ja rukouksistanne. Rakennetaan lapsille turvallinen elinympäristö. Muistetaan Anilia ja Theresaa erityisesti rukouksin tämän rakennus- ja muutosprosessin aikana.

Markus Korhonen

Tue Orpokodin rakkennustyötä:
https://www.missiomaailma.fi/lahjoita/