Missiomaailma ylläpitää Intiassa orpokotia, joka tunnetaan nimellä Deborah. Se sijaitsee Orissan osavaltiossa. Intiassa on paljon orpokoteja, mutta Deborah on ainoa kristillinen koti syrjäisellä Jeyporen alueella. Deborah perustettiin alunperin seitsemälle katulapselle vuonna 2002 ja yhdistyksemme on ollut sen alusta saakka ylläpitämässä kotia. 

Deborahiin valitut lapset ovat kaikki äärimmäisen köyhistä perheistä, useimmiten maaseudun alkeellisista kylistä. Lapsia, jotka tarvitsisivat apua on ympäröivissä kylissä paljon. Paikalliset pastorit valitsevat rukoillen ne, jotka he kokevat olevan eniten avun tarpeessa ja tuovat Deborah-kotiin. Taustaltaan lapsemme ovat orpoja tai lähes orpoja, köyhiä ja kastittomia. Kenelläkään heistä ei olisi mahdollista käydä koulua ilman Deborahia, Koulutuksen lisäksi lapsille tarjotaan kolme ateriaa päivässä, terveydenhuolto, vaatteet ja muut perustarvikkeet. 

Deborah-kodin lapsista 80 %:lla on hindutausta ja useimmat heistä kuulevat opetusta Jeesuksesta vasta siellä. Lasten hengellistä elämää vahvistetaan rukoillen, laulamalla hengellisiä lauluja sekä opettelemalla ja tutkimalla Raamattua. Pitkäjänteinen työ on tuottanut hedelmää, kodista on valmistunut vuosien aikana jo satoja nuoria, jotka välittävät evankeliumia ja Jumalan rakkautta eteenpäin Intiassa. Deborah-kodin lapset tulevat olemaan uuden sukupolven lähetystyöntekijöitä yhteisönsä parissa. 

Deborah-kodin lapsista huokuu elämänilo, nauru ja leikin riemu. Deborahin tukeminen on hieno mahdollisuus luoda kestävä pohja Intian köyhimpien lasten elämään. Se on kuin Jumalan rakkauden tyyssija keskellä syvää Intiaa.

Kummiksi?

Deborah-kotimme lapset tarvitsevat kummeja, haluaisitko olla yksi heistä? Jos kiinnostuit, lue lisää ja ilmoittaudu kummiksi täällä: Missiomaailman kummityö