Uusi kristillinen koulu alkanut Intiassa

 

Viime keväänä kerroimme, että meillä oli suunnitelmissa ostaa Deborah-kodin naapurustosta koulurakennukset 400 lapselle. Tämä koulu oli myytävänä ja omistaja päätti myydä sen meille erittäin edullisesti. Kauppahinta oli 15.000 euroa sisältäen koulurakennukset ja koulubussit. 

Olemme todella kiitollisia tukijoille, että saimme kerättyä varat uuden koulun hankkimiseen juuri ennen uutta lukuvuotta Intiassa. Pidämme suurena Jumalan ihmeenä, että Missiomaailman kristillinen koulu Khajipalemissa aloitti toimintansa heinäkuussa. Tämä koulu on tarkoitettu ennen kaikkea Deborah-kodin lapsille, mutta myös muille lapsille, jotka haluavat opiskella kristillisessä koulussa. Saamme kertoa sadoille lapsille Jeesuksesta tulevina vuo-sina.

Koulu on lähtenyt hyvin liikkeelle ja iloitsemme siitä, että meillä on nyt erinomaiset tilat lapsille opiskella ja lapset ovat menestyneet hyvin opinnoissaan. Muistetaan koulua ja sen kaikkia oppilaita ja opettajia rukouksin.

 

Missiomaailman ystävien tuen avulla monien vuosien unel-ma kristillisestä koulusta toteutui! Uskomme, että tämä investointi tulee olemaan suuri siunaus alueelle!