Ukrainan sota: Hätäapua sodan keskeltä pakeneville!

Koko maailma on seurannut järkyttyneenä Venäjän hyökkäystä Ukrainaan viime päivien aikana.

Suuret pakolaisvirrat liikkuvat nyt Itä-Ukrainasta maan länsiosiin. Naiset lapsineen, jotka voivat, ovat lähteneet pakoon. Valtaosalla ei ole mitään paikkaa, missä nukkua tai saada ruokaa matkan varrella.

Missiomaailma antaa pakolaisille ruokaa, vaatteita, suojaa ja lääkinnällistä apua yhteistyökumppaneidemme kautta. Tuemme Lviv:ssa Ukrainassa toimivaa pakolaiskeskusta, johon sadat pakolaiset tulevat päivittäin levähtämään ja jatkavat eteenpäin joko Puolan tai Moldovan puolelle. Keskuksesta järjestetään jopa kuljetuksia rajalle. Isosta varastosta jaetaan myös avustustarvikkeita ympäri Ukrainaa.  Jumala on tehnyt ihmeen ja tähän asti ja avustustarvikeita on tullut varastoihin todella nopealla aikataululla. Tarpeen odotetaan kasvavan kuitenkin räjähdysmäisesti seuraavien viikkojen aikana.

Yhteistyökumppanimme toimii paikan päällä viemässä apua ukrainalaisille verkoston kautta, johon kuuluu yli 80 paikallisseurakuntaa. Tämä verkosto on ollut valmiina ja kehittynyt vuoden 2014 Krimin miehityksestä lähtien. Venäjän hyökkäyksen alkaessa verkosto on ollut heti auttamassa pakolaisia ja apu on ollut ihmeellisen nopeaa. Kun maastalähtö Ukrainasta mahdollistuu, pakolaisia johdatetaan Puolassa ja Moldovassa olevien paikallisseurakuntien yhteyteen ja koteihin. Puolalaiset ja moldovalaiset seurakunnat ovat toivottamassa heidät lämpimästi tervetulleiksi.

Haluatko olla auttamassa kanssamme Ukrainan lapsia ja naisia? Missiomaailman kanavien kautta sinulla on mahdollista tukea luotettavien paikallisseurakuntien avustustoimintaa ja samalla ihmiset saavat kuulla evankeliumia ja kokea Jumalan rakkautta. Lahjasi tavoittaa kiireellisen tarpeen nopeasti kauttamme.

Kiitos lahjastasi ja halustasi auttaa!

Marjaana ja Markus Korhonen


Kuinka sinä voit auttaa?

  • 30 eurolla voit hankkia 10 lämmintä peittoa Ukrainan pakolaisille
  • 50 eurolla voit täyttää pakolaisen auton bensa-tankin, jotta sillä pääsee rajan yli turvaan
  • 100 eurolla voit tarjota pakolaisperheelle kuukaudeksi ruokaa
  • Rukoilemalla Ukrainan rauhan puolesta

Voit lahjoittaa täällä. Ukrainan viite: 4679. Kiitos lahjastasi!