Terveiset Missiomaailman lähetyskentiltä

Intian uusi toimintakeskus ja uuden kristillisen koulun avaaminen Khajipalehmiin on herättänyt alueen uskovat uuteen eloon. Lapset ovat innoissaan uudesta kodista ja koulusta.  Verkostomme yhteydessä toimii noin 70 pastoria ja evankelistaa, jotka tavoittavat nyt uusia kyliä Jeesukselle. Tämän johdosta viidakoissa ja vuorilla asuvien heimojen evankelioinnissa on alkanut tapahtunut isoja asioita. Viimeisen viikon aikana 22 ihmistä antoi elämänsä Jeesukselle kylissä, joihin toteutimme kampanjan. Tässä lehdessä saat lukea raportin evankelioimistiimin matkasta heimokylään, johon perustettiin myös ensimmäi-nen kristillinen seurakunta.

Afganistanin pelastusoperaation aikana pelastettujen afgaanikristityttyjen keskeltä kuuluu myös iloisia uutisia Brasiliasta. Etenkin nuoret ovat oppineet nopeasti portugalin kielen ja muutamat ovat aloittaneet jo yliopisto-opiskelut ja osa on saanut jo työtäpaikan. Keskustellessamme puhelimitse erään yliopisto-opiskelijan kanssa hämmästyimme, kuinka hänen kasvonsa loistivat, kun hän kertoi rakastavansa elämäänsä uudessa kotimaassaan. Hän on kiitollinen Missiomaailman tukijoille siitä, että hän on nyt turvassa. 

Innostava uutinen on myös se, että Vamos Florida -lähetyskoulu aloittaa toimintansa tammikuussa 2024. Vamos-lähetyskoulutus toteutetaan yhdessä Fida Internationalin sekä Floridan suomalaisen Kotikirkon kanssa. Hakuaika Vamokseen on alkanut, ota meihin yhteyttä, jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan.

Lokakuussa olemme lähdössä vierailulle Dominikaa-niseen tasavaltaan tukemaamme Nidito de Amor -slummikouluun. Tavoitteenamme on sopia ensi ke-vään lähetyskampanjasta, jonka toteutamme yhdessä Vamos-lähetyskoulun opiske-lijoiden kanssa. Kiitos, että muistat rukouksin näitä  hakkeita. Ilman sinua tämä työ ei olisi mahdollista.

Haluamme toivottaa sinulle erittäin hyvää syksyä!

Markus ja Marjaana Korhonen