Suuri Joulukampanja Albaniassa!

Missiomaailma järjestää 12. joulukuuta Albaniassa evankelioivan suurtapahtuman nimeltä Mega Christmas Festival. Syksyn ajan olemme auttaneet kristittyjä pakenemaan vainojen keskeltä Afganistanista ja nyt saamme kohdata näitä paljon kärsineitä ihmisiä kasvotusten. Mikä upea mahdollisuus ja huipennus koko syksylle.

Odotamme tapahtumaan osallistuvan yli 1500 ihmistä. Olemme saaneet mukaan kampanjaan Albanian Evankelisen Allianssin, jossa on mukana yli 180 Albanian kristillistä seurakuntaa ja järjestöä. Missiomaailma tekee tämän tapahtuman yhteistyössä Ruotsin Livets Ord -seurakunnan ja WorldCompassionin kanssa. 

Suomesta tapahtumaan osallistuu Missiomaailman 7 hengen tiimi. Joulukampanjassa on tiedossa ohjelmaa ja erilaisia aktiviteetteja erikseen lapsille sekä aikuisille. Livets Ord lähettää tapahtumaan “Happy Kids” -tiimin, joka on voinut välittää monille lapsille Jeesuksen rakkautta pakolaiskeskuksissa Irakissa ja Euroopassa. 

Tuomme kampanjassa esille monin tavoin evankeliumia ja joulun sanomaa. Jaamme yhteensä yli 1500 joululahjaa afgaanipakolaisille, kuten vaatteita, kenkiä, hengellistä kirjallisuutta, leluja ja makeisia. Hankimme lahjat Albaniasta, koska ne ovat siellä paljon edullisempia kuin Suomessa. Joulukampanjan kustannukset ovat Missiomaailmalle noin 20.000 euroa. Suurin osa afgaaneista ei ole koskaan kuullutkaan joulusta. Missiomaailma muistaa tänä jouluna myös lähetyskenttiemme lapsia joululahjoilla Intiassa, Pakistanissa ja Dominikaanisessa tasavallassa. 

Jos haluat olla mukana joulukampanjassamme, voit käyttää alla olevaa yleistä joulukampanjan viitenumeroa. Halutessasi voit kohdistaa lahjasi tiettyyn maahan käyttämällä kohdemaan viitenumeroa. 

Jumalan runsasta siunausta ja lämmin kiitos kuluneesta vuodesta! Valoisaa joulun odotusta. 

Markus ja Marjaana Kohonen

Jaamme yli 1500 joululahjaa kampanjassa. Yksi paketti maksaa 20€/kpl. Voisitko sinä antaa joululahjoja pakolaisille? Voit lahjoittaa joulukampanjaan viitteellä 7825