Suuri ilo -joulukampanja

Joulukampanja Ukrainan, Intian, Pakistanin orpolapsille
Joulukampanja lähetyskenttiemme lapsille on täydessä käynnissä. Tänä vuonna meillä on mahdollisuus antaa joululahjoja Ukrainassa sodan keskellä eläville orpolapsille. Muistamme myös Intian ja Pakistanin lapsia perinteisillä joulupaketeilla sisältäen sekä vaatteita että jouluherkkuja.
Suomesta lähtee Ukrainaan pian avustuskuljetus, johon pakkaamme lahjat orpolapsille. Lahjat sisältävät leluja ja taskulamppuja sekä herkkuja ja askartelutarvikkeita. Lahjat toimitetaan suoraan Ukrainassa olevien orpolasten koteihin. Kiitos, että olet mukana välittämässä Jumalan rakkautta ja jouluiloa näille lapsille!
Joulukampanjaan voi osallistua:
FI25 1146 3001 0168 04
Viite: 7825
Israelin keskukseen lahjoitetaan joululahjaksi uuni
Olemme saaneet sydämellemme myös lahjoittaa Israelin maahanmuuttokeskukseen uuden ammattikäyttöön tarkoitetun uunin. Keskuksessa tehdään satoja ruoka-annoksia viikoittain maahanmuuttajille. Tänä vuonna tarve on lisääntynyt entisestään Ukrainan sodan takia. Uuden uunin hinta on 3500 euroa. Tavoitteemme on toimittaa uuni Israelin keskukseen joulukuun alussa, jotta se voisi palvella maahanmuuttajia jo keskuksen joulujuhlassa.
Uunin hankkimista Israeliin voi tukea:
FI25 1146 3001 0168 04
Viite: 4310
Kiitos lahjastasi!