Ensimmäinen afgaaniperhe pääsi kristittyyn maahan!

Helmikuussa kerroimme, että tavoitteemme on siirtää 130 pelastettua afgaania kristittyyn maahan. Osa heistä on saanut olla meidän vastaanottokeskuksessamme, mutta tämä muslimimaa on heille kaikille vaarallinen ja vain väliai-kainen sijoituspaikka. Olemme tehneet viimei-set kuukaudet vaativia valmisteluja, jotta heidän muuttonsa uuteen turvalliseen maahan mahdollistuisi.

Iloksenne voimme todeta, että ensimmäinen afgaaniperhe on nyt muuttanut uuteen kotimaahan! Se on turvallinen kristitty maa, jossa he saavat ylöspidon, mahdollisuuden aloittaa opiskelun, työn ja lapset koulunkäynnin. He saavat vihdoin liikkua vapaasti siellä ilman huntuja tai muita rajoituksia.

Perhe kiittää teitä koko sydämestään: ”Olemme todella kiitollisia teille avustanne ja rukouksistanne, Jumalan varjeluksesta. Saamme olla nyt turvassa ja elämämme on onnellista. Emme ikinä unohda teitä siskot ja veljet. Tulette aina olemaan sydämissämme.”

Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana tulemme lähettämään lisää perheitä tähän samaan kristittyyn maahan. Seuraavat perheet  pääsevät muuttamaan perässä heti kun haastattelu suurlähetystössä on tehty. Afgaanikristittyjen ihmeitä täynnä oleva vaarallinen vaellus ”pimeän laakson” kautta kulkee kohti päivänvaloa perhekunta kerrallaan. Pelastusoperaation loppuun saattamisessa tarvitsemme vielä taloudellista apua noin 10 000 euroa, kunnes kaikki 130 kristittyä ovat päässeet uuteen kotimaahan.

Kiitos rukouksistasi ja tuestasi!