Auta Intian lapsia saamaan puhdasta vettä

Uusi toimintakeskuksemme on ollut suuri siunaus Intiassa. Tämän syksyn aikana tonttimme alueella olevassa kaivossa ollut vesi on kuitenkin osoittautunut juomakelvottomaksi. Osa lapsistamme kerkesi sairastua, ennen kuin asia huomattiin.

Veden saastuminen johtuu lähistöllä olevista kalanviljelys-altaista, joissa käytetään kemikaaleja. Nämä kemikaalit valuvat alueen pohjavesistöihin, saastuttaen näin kaivojenkin vettä. Kemikaalit ovat aiheuttaneet paljon sairastumisia alueen väestölle. Saastumisen johdosta olemme joutuneet turvautumaan kes-kuksessamme kalliisiin väliaikaisiin ratkaisuihin veden hankkimisessa. Orpokodin henkilökunnalla ja lapsilla on nyt mennyt paljon aikaa päivästä puhtaan veden hankkimiseen ja kantamiseen.

Kaivoon tarvitaan välttämättä uusi vedenpuhdistuslaite, jonka avulla saamme keskuksemme lapsille puhdasta juomavettä. Järjestelmä maksaa 2500 euroa. Tällä investoinnilla on kiire, jotta sairastumiset eivät jatku. Puh-taan juomaveden seurauksena lapset pysyvät terveempinä, eikä vettä tarvitse hakea ja kantaa kaukaa.

Voisitko sinä olla mukana tuomassa puhdasta vettä Intian orpokodin lapsille? Puhdas vesi on konkreettinen osoitus Intian lapsille Jumalan rakkaudesta. Kiitos, että haluat olla tukemassa tätä hanketta.

Markus Korhonen