20 ihmistä pelastettu Afganistanista!

Ensimmäinen Missiomaailman pelastama perhe, joka sai virallisen pakolaisstatuksen YK:n pakolaisjärjestön kautta.

Iloisia uutisia: Olemme saaneet kanssasi olla pelastamassa 20 kristittyä afgaania turvaan viimeisen reilun kuukauden aikana. Viikonloppuna 9 henkinen perhe pelastui erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen. Perheen isä jäi jumiin rajalle yli vuorokaudeksi, mutta lopulta koko perhe pääsi turvaan juuri valmistuneeseen vastaanottokeskukseemme. Kiitos Jumalalle siitä.

Pyydämme jatkuvasti Jumalalta viisautta siihen, että pystymme auttamaan juuri niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat sitä kaikkein eniten. Seuraavaksi on lähdössä liikkeelle iso operaatio. Se vaatii paljon onnistumisia, mutta koemme vahvasti, että Jumala on tämän suunnitelman takana. Tavoitteena on saada 26 afgaania evakuointilennolle turvalliseen maahan. Tuossa maassa on Missiomaailman istuttama seurakunta, jossa heitä jo odotetaan.

Nelihenkinen perhe, jolle olemme varanneet evakuointilennon turvalliseen maahan.

Pyydämme erityisesti, että rukoilisit erään evankelistan vaimon ja pienen vauvan puolesta, jotka ovat joutuneet jäämään Afganistaniin. Yritämme pelastaa heidät ja saattaa perheen takaisin yhteen. Rukoillaan myös, että eräälle 5-vuotiaalle pojalle ja hänen perheelleen saataisiin evakuointilento nopeasti maahan, jossa poika pääsisi pikaisesti sairaalahoitoon.

Tämä yhdeksänhenkinen perhe pääsi turvaan Afganistanista viime viikonlopun aikana.

Olemme kiitollisia kaikista yhteydenotoista. Kaikesta näemme, että te Missiomaailman ystävät olette ottaneet tämän työn sydämellenne. Olette ilmoittaneet meille, että haluatte rukoilla operaation puolesta. Te olette osoittaneet, että haluatte välittää heistä. Afganistanin ”Schindlerin lista” kasvaa edelleen. Pelastettavia on vielä paljon. Kiitos, että jatkat rukousta ja tukemista.

Pelastusoperaatiot:

Yhden ihmisen pelastaminen 2000e
Evankuointilennon valmistelukustannukset 200e/hlö
Talvivaatteet + perustarvikkeet pakolaiselle 50e/hlö

Markus ja Marjaana Korhonen
Missiomaailma ry


Lahjoita Afganistanin pelastusoperaatioon viitteellä 4653

Liity sähköpostilistaan

Tilaa Missiomaailman uutislehti

Ryhdy kannattajajäseneksi

Tule kummiksi Missiomaailman lähetyslapselle