HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Mariyamin kirje kummille:

Hyvä rakastava Isä, ensin haluan tervehtiä sinua Jeesuksen nimessä. Nimeni on Mariyam. Opiskelen 10:nnellä luokalla. Kyläni nimi on Gandahati. Synnyin pienessä kylässä kristittyyn perheeseen vuonna 2002. Kun olin pieni, äitini menehtyi. Kaksi vuotta sen jälkeen myös isäni pääsi Taivaan kotiin.

Tulin orvoksi, eikä kukaan pitänyt huolta minusta. Minulla on kolme vanhempaa siskoa ja yksi veli nimeltä Abraham. Kotimme oli niin huono, että sadekautena kaikki vesi tuli sisälle.

Ollessani 6-vuotias setäni Rama toi minut Deborah-kotiin. Siitä päivästä lähtien minä ja veljeni Abraham olemme saaneet asua Deborah-kodissa.

Rakastan Jeesusta hyvin paljon, hän on tehnyt suuria ihmeitä elämässäni. Koulussa olen osallistunut moniin kilpailuihin. Tanssissa tulin toiseksi ja sanskritin kielessä sijoituin myös alueellisessa kilpailussa toiseksi.

Kun pastori V.V.Raju vielä eli, hän adoptoi minut kuin omaksi tyttärekseen. Teidän rukouksenne ja tukenne on tuonut elämääni siunauksen ja niiden avulla olen voinut mennä elämässäni eteenpäin kaikella tavalla.

Tavoitteeni on tulla insinööriksi. 
Olen saanut päätökseen koejakson ja seuraavat kokeet ovat marraskuussa. Rukoilethan puolestani, että saisin kokeissa parhaat tulokset.

Sinua kiittäen, 
rakastava tyttärenne,
Mariyam

Tämä on Mariyamin kirje kummille Suomessa. Mariyam on Missiomaailman Intiassa ylläpitämän Deborah-lastenkodin asukas. Kummeja tarvitaan, ryhtyisitkö Sinä kummiksi? Lue lisää Missiomaailman kummitoiminnasta täältä

Missiomaailma Intiassa

  • Deborah-lastenkoti Jeyporessa
  • Kummiohjelma
  • Evankeliointikampanjat