HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Haiti tarvitsee nyt nopeaa apua


Tämä kuva on otettu Les Cayesissa Mathew-hurrikaanin jälkeen. Missiomaailma auttaa kahta perhettä rakentamalla heille talot.

Vuoden 2010 maanjäristyksen jälkeen Missiomaailma on ruokkinut ja kouluttanut köyhiä lapsia. Aloitimme soppakeittiön ja annoimme sekä hengellistä että aineellista apua yli 300 perheelle.

Lue lisää...

Nyt on aika auttaa Haitissa


Matthew-hirmumyrsky iski Haitille rajusti. Yli miljoona ihmistä on hätäavun tarpeessa. Kolera uhkaa levitä likaisen veden välityksellä.

Viime viikolla Missiomaailman tiimin oli määrä vierailla Haitissa avustuskohteessamme. Suunnitelmat menivät uusiksi, kun hirmumyrsky Matthew pyyhkäisi järkyttävällä tuhovoimallaan Etelä-Haitin yli. Seurasimme tilanteen kehittymistä Miamissa. Tilanne oli Floridassakin uhkaava: lentokentät ja julkiset paikat suljettiin, miljoonia ihmisiä pyydettiin lähtemään evakkoon.

Lue lisää...

Rakkaat terveiset Haitista

Lapsemme ovat onnellisia ja he kiittävät Missiomaailman ystäviä rukouksista ja tuesta. Olemme käyttänet lahjanne katulasten ruokaan, koulutukseen, seurakuntatoimintaan ja istuta puu -ohjelmaan.

Emeline Desert 
Missiomaailma Haiti

Kiitos Haitilta

Jatkamme ruoan jakelua köyhille lapsille. Kiitos avustanne!
- Emeline Desert #Haiti

Kiitos Haitin katulapsilta

Emeline Desertin lähettämä kiitoskuva Haitin katulapsilta 19.10.2012.

Toivoa Haitin orvoille


Missiomaailma on auttanut John ja Wislina Weslytä Haitin maanjäristyksestä lähtien, jossa he menettivät äitinsä ja nuoremmat siskonsa.

John on 12-vuotias ja hänen siskonsa Wislina vain 4-vuotias. Heidän äitinsä ja pikkusiskonsa katosivat maanjäristyksessä 2010 tuhansien muiden ihmisten joukossa. Siitä lähtien he ovat asuneet erillään isoäitiensä luona, koska kummallakaan isoäidillä ei ole varaa elättää molempia lapsia yhdessä.

Lue lisää...

Kuvia Haitista heinäkuussa 2012


Kiitos!

Lue lisää...

Missiomaailma Haitissa

  • Katastrofiapu
  • Katulasten ruoka-apu
  • Haitin viite: 8882