HERÄTYS- JA LÄHETYSJÄRJESTÖ

Missiomaailma kuulumisia 2/2017

Rakkaat Missiomaailman ystävät, olemme innoissamme siitä, mitä Jumala tulee tekemään tämän vuoden aikana Suomessa. Viime viikolla kokosimme yhteen pääkaupunkiseudun seurakuntien pastoreita ja keskustelimme mahdollisuudesta järjestää jälleen yhdessä toukokuussa Nouse Suomi -tapahtuman. Monet seurakunnat ovat jo ilmoittautuneet mukaan!

Tapahtuma pidetään 19.-20.5 Espoon Metro Areenalla, johon odotamme noin 7000 vierasta. Pääpuhujiksi olemme kutsuneet Guillermo Maldonadon Floridasta ja Heidi Bakerin Mosambikista. Ylistyksestä vastaa New Wine -bändi Maldonadon johtamasta King Jesus -seurakunnasta Miamista ja Kingdom Sound, joka on Missiomaailman uusien ylistyspastoreiden Atro ja Pauliina Hietalan johtama kokoonpano. Tänä vuonna meillä on syytä juhlaan, sillä nyt tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun ensimmäinen Nouse Suomi -tapahtuma järjestettiin. Silloin tapahtumapaikkana oli Hartwall Areena Helsingissä.

"Olemme velkaa maailmalle"

Pastori Guillermo Maldonado kiertää ympäri maailmaa järjestäen jopa miljoonia ihmisiä kokoavia evankeliomistapahtumia. Hän opettaa: Olemme velkaa maailmalle Jumalan yliluonnollisen kohtaamisen. Maldonadon kokouksissaan tapahtuu paljon parantumisihmeitä: jalkoja ja käsiä on kasvanut, monet sokeat ovat saaneet näkönsä, mies jolla ei ollut korvakäytävää alkoi kuulla ja 16 vuotta mykkänä ollut ihminen alkoi puhua.

Suomen itsenäisyyden 100. juhlavuosi on erittäin hyvä ajankohta kokea samanlaisia ihmeitä myös täällä pohjolassa! Missiomaailman johtajana koen olevani vastuussa siitä, että tällaisia kokouksia järjestetään, jossa rukoillaan voimakasta herätyksen ja ihmeiden aikakautta tähän maahan. Kun emme väsy, saamme ajallamme läpimurron ja niitämme runsaasti!

Varaa toukokuu kalenteriisi

Pyydän sinua varaamaan kalenteriin Nouse Suomi tapahtuman ajankohdan 19.-20.5. Suosittelemme ostamaan tapahtumalipun itsellesi, perheellesi tai ystävillesi jo nyt, niin saat sen hyvin edullisesti. Samalla autat meitä tapahtumavalmisteluissa. Jos asut pääkaupunkiseudulla, tule mukaan myös Nouse Suomi -yhteysiltoihin, joita järjestetään 28.1, 25.2 ja 25.3 klo 17 Pelastusarmeijan Temppelillä (Uudenmaankatu 40). Yhtyesiltojen näkynä on ylistyksen, rukouksen ja yhteyden kautta valmistaa tietä onnistuneelle suurtapahtumalle.

Helmikuun lehdessämme esittelemme uudet Missiomaailman ylistyspastori Atro ja Pauliina Hietalan sekä kerromme enemmän lähetystyöstämme Pakistanissa ja Intiassa. Seuraava iso lähetyskampanja meillä on huhtikuussa Lahoressa.

Markus ja Marjaana Korhonen